TV-aksjonen 2021 - barn, ikke brud

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 24. oktober. Kan du stille som bøssebærer?

Ønsker du å være med på verdens største dugnad, som i år går til å bekjempe barneekteskap?

Det finnes mange muligheter til å bli med på TV-aksjonen 2021! Den enkleste måten en privatperson kan engasjere seg på er å bruke to timer på aksjonsdagen til å gå med bøsse. Har du spørsmål om å være bøssebærer, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen? Ta kontakt med  frivilligsentralene i Heim, som organiserer TV-aksjonen i vår kommune. Vi har virkelig bruk for deg som bøssebærer!

Det vil også i år være mulig å opprette en digital bøsse. Vi satser på full bøssebærerdekning, og at de digitale bøssene vil fungere som en ekstra mulighet der bøssebærerne ikke når frem.

Hvert år engasjerer privatpersoner seg i TV-aksjonen gjennom å organisere egne innsamlingsaktiviteter. Gjennom Spleis kan du starte din egen digitale bøsse å samle inn penger gjennom venner, bekjente, naboer osv.  Ditt innsamlede beløp går direkte til TV-aksjonen, uten at du selv trenger å håndtere kontanter. Her kan du også starte en innsamling på vegne en bedrift, organisasjon, idrettslag e.l.

Les mer om årets TV-aksjon her. 


2024 © Hemne frivilligsentral