God Jul og Godt Nyttår

Frivilligsentralen har tatt juleferie, og ønsker alle frivillige, samarbeidspartnere og besøkende en riktig fin julefeiring.

2020 ble et særdeles uvanlig år - også for oss på frivilligsentralen. Det startet som normalt, med hyggelige henvendelser om behov for bistand, artige treff på aktivitetene våre og gode besøk innom sentralen i Øragata. Og så kom pandemien...

Vi stengte sentralen som møtested i mars, og alle aktiviteter ble også satt på vent. Andre oppgaver kom til, som handlehjelp, praktisk bistand og en god prat over telefonen - og vi ble en del av omsorgsberedskapen i Heim. Samtidig fikk vi nye retningslinjer på hvordan matkjøringen skulle gjennomføres, og har sørget for varm middag til våre innbbyggere som sedvanlig. 

I juni åpnet vi lokalene våre for besøk igjen, dog kun tre dager i uka. De siste to satte vi av til aktiviteter i lukkede grupper, for deltakere på Strikkekaffe og Kaillkaffe. Sittedansen ble også åpnet igjen i høst, og alle aktiviteter blir gjennomført med stort fokus på smittevern. 

Nå skriver vi snart 2021, og vi håper inderlig at ting kommer tilbake til normalen om ikke så altfor lenge. Til da ber vi alle om å ta vare på hverandre, ta hensyn til hverandre og være rause med hverandre. 

Frivilligsentralen tar nå juleferie fram til 5. januar. Vi ønsker alle en fin julefeiring og et riktig godt nytt år. 

2024 © Hemne frivilligsentral