Foreningsregister for Heim på nett

Endelig har vi fått et foreningsregister for lag og organisasjoner i Heim, under ett og samme "tak"; e-Heim.no. Hjelp oss og holde registert oppdatert, og sjekk om opplysningene til ditt lag stemmer.

Sist uke gikk Hemne og Halsa frivilligsentraler, Heim Næringsforening og utvikler WIS ut med en pressemelding om at nettsiden e-Heim.no har åpnet. Nettsiden inneholder register over alle lag og foreninger og bedrifter i Heim. Hele 185 små og store organisasjoner er oppført her, samt 225 bedrifter. Ikke visste vi at mangfoldet i Heim var så stort, så stoltheten vokser når vi scroller oss igjennom alle kjente og ukjente oppføringer - helt magist, synes vi. 

Et oppdatert foreningsregister er et godt arbeidsverktøy for Hemne Frivilligsentral, som foreningseid sentral. Her kan vi finne oppdatert  og riktig informasjon på hvilke lag og foreninger som finnes i kommunen, hvor mange medlemmer lagene har og hvem som er kontaktperson. Det er også herfra frivilligsentralen sender informasjon på vegne av kommunen, eller fra frivilligsentralen selv. Det gjør kommunikasjonen mye lettere, og legger tilrette for tettere samarbeid. 

Tanken er at dette skal være et oppdatert register til enhver tid. For å få til det, må foreningene selv gå inn og oppdatere informasjon om sitt lag. Alle foreninger i Heim har fått tilsendt en kode, enten via e-post eller sms, som de kan benytte når de skal oppdatere egne opplysninger. Har du ikke fått? Ta kontakt, så hjelper vi deg. 

Vi håper at vi skal oppnå at rundt 90% av alle lag og foreninger i Heim skal ha gått igjennom og eventuelt redigert den informasjonen som ligger på e-Heim før året er omme. Hjelp oss og spre infomasjon om "oppdateringsdugnaden" på e-Heim, så kanskje vi klarer det? 

Her kan du se pressemelding og pressekonferansen om åpningen av e-Heim.no. 

2024 © Hemne frivilligsentral