Endelig!

Etter å ha vært stengt som møteplass siden mars, åpner vi nå sentralen i Øragata for dere som har lyst til å stikke innom - i første omgang tirsdager, onsdager og fredager. Velkommen!

For en merkelig tid vi har vært igjennom...

For oss på frivilligsentralen i Øragata, har det vært helt unaturlig å ikke skulle servere kaffe og vafler til alle dere flotte folk som gjør dagen vår så positiv og god med latter og god prat. Mange av aktivitetene våre har vært satt på vent, men vi har likevel vært aktive som frivillige i beredskap. Middagskjørerne våre har aldri vært travlere, vi har bistått med handlehjelp og vi har vært "ringevenn" for de mange som har opplevd isolasjon og ensomhet under pandemien. Og så får vi se når vi kan starte opp igjen som normalt med alt det vi styrer med til vanlig. Vi krysser fingrene! 

Vi har savnet alle klemmene vi får som frivillige, og det må vi nok fortsatt vente litt med.... MEN, nå kan vi da endelig treffes igjen! Og det er derfor veldig gledelig at vi kan si at det er åpent for alle som har lyst til å stikke innom for en prat over en kopp kaffe hver tirsdag, onsdag og fredag (kl. 10-14) fra og med denne uka. 

Vi har stor fokus på smittevern, og tar selvfølgelig alle forhåndsregler. Men vi har minst like stort fokus på "vennevern", da vi vet at ventetiden har vært lang og utfordrende for mange. Så nå skal vi treffes, prate, le og kose oss igjen - sammen! 

Velkommen til frivilligsentralen:) 

2024 © Hemne frivilligsentral