Voksne med nettvett 💚

Kurs er interessant og morsomt, særlig den kortreiste varianten.

Vi er heldige som har lokalbanken vår, særlig når deler av befolkningen føler en viss uro med ny teknologi og alskens betalingsmåter. Og når vi spør om banken kan være med når vi tilbyr kurs til den delen av demografien som ikke føler seg sikker på nett, får vi et rungende JA øyeblikkelig. Slikt blir det nettvett av 🤩 

Første pulje i "bank-kurs" er nå unnagjort, og vi har planer om å samarbeide med Trøndelag Sparebank fremover for å få igjennom flere kursdeltakere. Denne gang var det bank-id, Vipps og svindel som var hovedtemaer for gjennomgangen, og Hilde og Marianne i lokalbanken loset oss godt igjennom det hele. Det ble liketil løst noen floker underveis, og vi fikk stille mange spørsmål mens kaffekoppene klirret etter programmet. 

Frivilligsentralen setter umåtelig stor pris på lokalt samarbeid til nytte for innbyggerne, og vi skal arrangere flere kurs fremover - både med Trøndelag Sparebank og eventuelle andre samarbeidspartnere. Om du har ønsker om noe du kunne tenke deg å bli flinkrere i, tryggere på eller rett og slett håndtere for å unngå "prakk" i hverdagen din - ta kontakt med oss. 

Tusen takk til Hilde og Marianne i Trøndelag Sparebank for vel gjennomført første kurs, vi gleder oss til neste💚

2024 © Hemne frivilligsentral