PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Turistsjefen er på plass

Ja, da har vi åpnet turistinfoen i Øragata - og har satt vårt flotte røde i-skilt til alles skue.

Vi synes vi har fått til et ganske fint område der turistene kan henvende seg. Bak disken står Haugen Gasic, for å ta imot tilreisende fem dager i uka - inkludert lørdag. Hun vet å få folk til å føle seg velkommen.  

Om vi har turister i Hemne? Ja, det vrimler faktisk av utenlandske og norske tilreisende i ferien. I fjor hadde vi nærmere 100 stk innom, fra hele 12 forskjellige land!! Folk fra Australia, Uruguay, Spania, Frankrike, Italia, Sveits og hvem vet hva, tar turen innom bygda vår. 

Og nå er det opp til oss å gi dem et positivt minne herfra - og det er ikke vanskelig, for vi har mye å være stolte av i Hemne. Ikke bare turistattraksjoner som Øragata (jo, Øragata er virkelig en turistattraksjon med flott arkitektur og en spennende historie...), nydelige Vinjeøra med gammeløra og bakeriet/bua i fokus og praktfulle Hellandsjøen med sin enestående skjærgård. Og så Magerøya da, der folk virkelig kan suge til seg atmosfæren fra handelsstedet, godt ledet av verdens triveligste vertskap. 

Det er vi, folk i Hemne, som er de beste markedsførerne. Om vi tar godt imot gjestene våre, vil folk komme tilbake for å besøke oss - helt sikkert! For hvorfor skulle de ikke komme tilbake hit- til VAKRE HEMNE :) 

Ha en fantastisk sommer - alle som én!

PS: Tlf turistinfo: 72 45 22 00

Turistsjef Meri Haugen Gasic

Meri-turistsjef2015.JPG

Endelig er skiltet på plass - det er ferietid!

DSC_0600.JPG