PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Joda, vi lever :)

Det er leeeeenge siden vi har vist livstegn, og det er en grunn til det... Vi har fått nye nettsider (hurraaa!!), og i dag har vi ENDELIG lært oss å bruke de. Så her, kommer en liten oppsummering siden sist...

Å hoooooi, som det maurer på frivilligsentralen for tiden. Vi driver for fullt i Øragata, med masse besøkende som kommer for en kopp kaffe og en prat - og det er så hyggelig. Til alle dere som ennå ikke har vært innom dørene; kom!!

Våre faste aktiviteter går som før, og nye har også kommet til. Vi har nå blant annet TO språkkafèer, det vil si Internasjonalt kvinnenettverk annenhver onsdag, og ren språkkafè for begge kjønn. Og ALLE er velkomne til å stikke innom for sosialt samvær - uansett nasjonalitet, form eller farge. Og så er de så flinke de som er ledere - hatten av for Anne-Grethe, Mussa & co og Morten. Sjefen har konstant "krymoinnj" :)))

Denne våren (JA, for det ER vår nå - det har vi bestemt!), har vi også satt i gang "Kaillkaffe" på helsesenteret. Dette er et kjent fenomen for de som har lagt merke til karene som sitter rundt bordet på Falksenteret, "lygarbordet" er det også kjent som. Så nå har vi opprettet et nytt "lygarbord", på helsesenteret hver torsdag kl. 16.00. Virkelig verdt et besøk. Men husk, dette er for gutter - ikke jenter :)

Ikke nok med det! I løpet av april starter vi også Fredagsdans på KulØr'n. Dette er et tilbud til hjemmeboende eldre, som har lyst til å komme seg ut for å være sosial og samtidig danse litt. For vi snakker om sittedans, der Else og Ingeborg fra Hemne seniordans instruerer i dans også for de som ikke har mulighet til å danse på føttene. Det vil bli lagt ut en egen omtale om Fredagsdansen etter hvert...

Og så har vi selvfølgelig blitt borskjemt med invtasjoner fra rause folk som ønsker å gjøre en forskjell i hverdagen for oss som bor i Hemne. Alt kommer på vår nye nettside, nå som dama på kontoret har lært seg greia med å publisere. 

 

Fin torsdag til dere alle! :)