PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

I full vigør

Det er lenge siden vi la ut vår fantastiske friviilig-selfie. Det var....i....mars!? Nå har det skjedd så mye de siste to månedene, at vi har helt glemt å legge ut litt nytt. Her kommer LITT nytt:

De fjesene som vi ser bildet av øverst, er Bakkely barnehage sine håpefulle. Vi blir så glad når de stikker innom for å fortelle hva de holder på med om dagene, samtidig som vaffelkakehaugen forsvinner litt etter litt. Vaffler liker vi alle, det er herved vedtatt! Og vet dere, Bakkely barnehage blir snart en sertifisert Livsglede-barnehage. Er ikke det kult?

For organisasjonen Livsglede for eldre har nå fokus på Hemne, der sykehjemmet, Bakkely barnehage og Hemne videregående skole alle skal sertifiseres innen året er omme. Det betyr at vi får et Livsglede-sykehjem, en Livsglede-barnehage og en Livsglede-skole i kommunen, og at det vil bli enda mer fokus på livsglede for seniorene våre.
Vi på sentralen kan nesten ikke vente til å få bli med på alle morsomme sprell og glede som skal skje framover.
Det første på agendaen er å ta med hele helsesenteret til Maldivene...!! Eller, vi flytter vel heller Maldivene til helsesenteret. Det blir enklere sånn ;) Den 5. juni blir det avgang fra samtlige avdelinger kl. 12.00, og alle har blitt bedt om å ta med pass og solbriller. Vi gleder oss, og lover bilder fra turen :)

Livglede er det også når Wahab (bildet), eller Ola som noen velger å kalle ham, stikker innom sentralen. Man skal lete lenge etter et større frivillig-hjerte enn det han har, og vi er stolte av å ha han i frivilligtroppen. Nå blir vel Wahab litt fraværende framover, da han har fått lærligekontrakt og har begynt på reisen til fagbrev som helsefagarbeider. Vi er så kryyye :)

PS. Hvis du synes bildene ikke er av det skarpeste slaget, er det bare noe gææærn't med linsa på kameraet (type Iphone). Det er ihværtfall ikke fotografens skyld...!

Gromgjengen fra Bakkely barnehage

IMG_2564.JPG

To soler fra organisasjonen Livsglede for eldre

IMG_2546.JPG

Livsglede for eldre - selfie! :)

IMG_2545.JPG

Wahab (Ola) og Olaug

IMG_2408.JPG