PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gavedryss og julefeiring

Vi er snart ferdig med 2014. Et år vi ser tilbake på med fryd og glede. Det har vært så enormt mange gode opplevelser - oss frivillige imellom, og sammen med dere som er innom frivilligsentralen. 

I går kveld ble det litt mimring over året som har gått, da "frivilligfamilien" samlet seg til litt julekos og minikonsert med herlige Harmonics ved Hemne Hotell. Ja, vi føler vi har blitt en familie. Og undertegnede føler seg beæret og særdeles stolt over å ha så mange hverdagsengler i sin familie, som alltid står på pletten for å gi av seg selv for andre. Dere er så rause og snille alle sammen!

I går var også dagen da vi fikk lov til å være julenisse for en dag. En anonym giver kom til oss med den største julekurven vi har sett, spekket med mat, godsaker, julepynt og hvem vet hva. Kurven fikk vi gi bort, og gjett om mottakeren ble glad! Men nå er det sånn, at det er minst like godt å få lov til å glede noen som å bli gledet selv. Det vet vi alt om her ved sentralen...

Jeg vil benytte anledningen til å takke et aktivt og engasjert styre for innsatsen i 2014 - engasjerte styremedlemmer som brenner for frivilligsentralen. Tusen takk! 

Så ønsker vi alle ei riktig god julehøytid og et godt nytt år. Vi sees i 2015!

- Marte

Vi koste oss med minikonsert av Harmonics i går kveld - magisk!

20141217_205756.jpg