PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Frivillige

Vi har alltid behov for frivillige som vil gjøre en innsats for andre.

Nå er vi 60!

Vi har akkurat nå passert 40 personer som har sagt at de kan hjelpe til for frivilligsentralen. Men vi ønsker flere på vår liste.

Hva vil det si å være frivillig?

Når vi får en forespørsel tar vi kontakt med de som står på frivilliglista. Vi prøver å fordele oppgavene litt utover på de som er med. Når vi spør er det helt greit at det ikke passer. Da går vi videre på lista.

Må formidling gå gjennom sentralen?

Vi ønsker at alle som vil drive med frivillig arbeid gjennom sentralen skal stå på vår liste. Men hvis sentralen har formidlet et oppdrag kan dere avtale at kontakten neste gang kan gå direkte.

Rapportering

For å holde litt oversikt over hvor mye som utføres har sentralen et skjema som vi ønsker at de frivillige skal føre på når det er gjort et oppdrag. Skjemaet kan leveres på sentralen min. en gang pr. kvartal.

Hvordan er det med lønn og kostnader?

Arbeid som gjøres gjennom frivilligsentralen gjøres på frivillig basis uten noen form for lønn. Den frivillige får dekket sine utgifter til f.eks. kjøring.

Vil du bli frivillig?

For å bli frivillig har du tre muligheter:
- Stikk innom sentralen (11-13 mandag til ferdag)
- Ring sentralen på 971 96 302 i åpningstiden eller legg igjen beskjed
- Send e-post til post@hemne.frivilligsentral.no

Skjema for frivillige

Vi ønsker at de som blir frivillige fyller ut, skriver under og leverer et skjema på sentralen. Du får skjemaet på sentralen eller du kan hente det her.